Turnster voert choreografie uit gebaseerd op medley van Michael Jackson – Ontvangt dan een 10 op 10!


Trulli

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Sommige mensen hebben ergens zo ontzettend veel talent voor dat ze er bakken met geld mee kunnen verdienen. Zo verdienen profvoetballers natuurlijk ontzettend veel geld en datzelfde kan voor heel erg veel andere sporters gezegd worden. Toch blijven sommige sporten natuurlijk nog wel wat achter op het gebied van geld, maar dit weerhoudt de sporters er gelukkig niet van om deze sport te beoefenen.

talent

In deze video zie je een vrouw die een geweldig groot talent heeft voor turnen en ook een heel erg goed gevoel voor muziek heeft. Het is natuurlijk niet zomaar iets om dit soort geweldige moves op precies de juiste tijd in de muziek uit te moeten voeren, maar dit lukt haar geweldig. Wij vinden het dan ook meer dan terecht dat de jury haar met een geweldig cijfer beloont, want wij zagen eerlijk gezegd niet echt punten voor verbetering in deze video. Als ze zo door blijft gaan dan weten we zeker dat we nog veel van haar zullen gaan zien en horen! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video
Syndicatie: volgendevideo.nl

 

Katelyn Ohashi envoie du lourd sur une bande son de Michael Jackson

On a craqué sur la gymnaste Katelyn Ohashi qui envoie du lourd sur un medley de Michael Jackson. Et on aimerait être aussi cool qu'elle.

Geplaatst door GLAMOUR op donderdag 29 maart 2018

Ook last van van die barsten in je zolen? Met dit simpele trucje ben je er zo vanaf.

Man met zwaargewond gezicht praat met meisje (5) – Haar reactie heeft heftige reacties veroorzaakt!